“Bij mijn eerste sollicitatiegesprek viel de baas flauw” – Lucas Bugter (Endemol Shine Sport en ex-ID&T) | Creators Podcast

Categorieën Creators Podcast, Managers, Marketeers

Lucas Bugter is 28 jaar oud en werkt als Coördinator Crossmedia bij Endemol Shine Sport. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor alle crossmediale uitingen van hun grootste klant, FOX Sports

Als kind begon Lucas al met het maken van video’s, zelfs voordat YouTube al bestond, samen met zijn vrienden in Heiloo. Tegelijkertijd begon hij ook een website waarop andere middelbare scholieren konden chatten en gamen, dit leverde zijn eerste knaken op.

Tijdens zijn opleiding Media en Entertainment Management aan Hogeschool Inholland in Haarlem ging hij stage lopen bij een bedrijf dat video’s maakte voor het videoportaal van MSN.nl. Zijn solicitatiegesprek liep echter anders af dan je zou verwachten….

Over de Creators Podcast

Op dit moment zet ik mijn eerste stappen in de media en kom ik mensen tegen die werken als bijvoorbeeld developer, cameraman, schrijver, regisseur, presentator, radio-dj, uitgever of technicus. Wat doen ze de hele dag? Hoe zijn ze in deze functie terecht gekomen? Wat zijn hun dromen? In de Creators Podcast probeer ik antwoorden te vinden op al deze vragen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *